Amarone DOCG este un vin
roșu închis, cu nuanțe violete.
Buchet puternic de fructe coapte, prune și cireșe, cu arome atractive de cafea și cacao. Gust echilibrat, cu tanini moi. Vinul are constituția naturală pentru a se menține puternic în următorul deceniu.
Poate fi asociat cu preparate din carne, paste cu sos pesto, brânzeturi.
Temperatura recomandată de consum este de 18-20° C.
750ml
Acest Rose este un amestec de Merlot si Cabernet Sauvignon. Soiul Merlot ii aduce usoare note fructate, iar soiul Cabernet Sauvignon da structura vinului.
Culoarea acestui vin este roz – somon deschis.
Buchetul dezvaluie arome de capsune salbatice si petale de trandafir.
Gustul sau este apetisant, cu arome de cirese proaspete si final intepator.
Acest vin trebuie degustat tanar si proaspat!
A se degusta bine racit la 7°C alaturi de salate proaspete de sezon, avocado, cocktail de creveti, legume la wok sau preparate la gratar.
Tipul vinului: Sec
750ml
Un rose de culoare roz stralucitor, cu note florale, cu gust precis, proaspat, completat de arome de fructe exotice. Casa de vinuri Bodvar este preferata Hollywoodului. La Festivitatea de decernare a premiilor Oscar si la Festivalul de la Cannes vedetele s-au rasfatat cu roseurile Bodvar.
Cupaj
Grenache, Cinsault si Shiraz
750ml
Caii de la Letea. Un vin pentru cei ce iubesc natura si libertatea.
Sa te compar cu o zi de vara? este cea mai buna caracterizare a acestui Chardonnay, elaborat de Viticola Sarica Niculitel. Cea mai inalta treapta valorica a acestui soi, obtinuta in cramele noastre, este Caii de la Letea. Chiar si asa, aproximativ 10% din cele mai bune vinuri sunt in continuare elaborate in Editie Limitata. L-am creat din ravacul obtinut din struguri selectati manual, rezultatul fiind un vin alb sec, delicat, fructuos, cu note ce amintesc de floari de camp, mar verde, citrice si pelin, rotunjind senzatia de plinatate a acestui vin poetic. Se serveste cu succes la peste, aperitive sofisticate, branzeturi rafinate, precum si preparate din carne de pasare. Temperatura optima de servire: 14-16 garde Celsius.
Alcool 13.00%
750ml
Un Aligote ce surprinde extrem de plăcut prin corpolenţa sa, dar şi prin gustul dominat de nuanţe vegetale şi fructe bine coapte, susţinut excelent de aciditatea bună. Vinul creat doar în anii buni de recoltă din struguri culeşi de pe “tărâmul Aligoteului” dezmiardă simţurile cu atingerea blândă a notelor florale şi se potriveşte bine cu preparate pe bază de peşte sau fructe de mare, dar şi cu brânzeturi. Temperatura optimă de servire este de 10 °C.
750ml
Caii de la Letea Feteasca Neagra este un vin roșu rubiniu cu o aromă plăcută și complexă, asemănătoare cu cea a coacăzelor, murelor sau a prunelor uscate. Gustul este catifelat și armonios și te trimite cu gândul la fructele de pădure (coacăze, mure), vișine, prune uscate, ușor condimentat, amintind de scorțișoară, piper, ienibahar și vanilie
750ml
Superbul cupaj realizat din soiurile Merlot, Syrah şi Fetească Neagră şi premiat cu argint la Concours Mondial de Bruxelles 2017 ne poartă cu gândul, voit sau nu, spre începutul verii, atunci când se coc cireşele de mai. Aromele varietale se armonizează perfect, conturând un vin plin de prospeţime, dinamism şi de ce nu, romantism, dat fiind faptul că se remarcă o suită de note fructate, seducătoare, atât în buchet, cât şi în gust. Savuraţi acest rosé la 10 °C, ca aperitiv sau alături de preparate pe bază de peşte şi deserturi cu fructe roşii.
750ml
Dupa cele 12 luni de maturare la baricuri de origine franceza de a doua folosinta Cabernet-ul Sauvignon are acea voiciune, dar cu o tenta de opulenta care se încheie intr-o astringenta ferma, specifica soiului.
Vin rosu rubiniu cu aroma fructata de cirese negre si coacaze, cu note de catifea și ciocolata. Gust plin, cu tanini bine integrați, echilibrat, urmat de un post gust remarcabil.
750ml
Un vin care are in componenta atat Feteasca Neagra culeasa la deplina maturitate, dar si culeasa tarziu care, dupa ce s-a maturat la baricuri de prima si a doua folosinta 1 an, cu un alcool ridicat, dar foarte bine integrat, surprinde organoleptic si structural prin echilibrul sau.
Vin rosu rubiniu cu aroma de prune uscate, cirese negre, coacaze si afine. Gust plin, rotund, cu tanini catifelati, urmat de un post gust lung.
750ml
Este cel mai titrat Rose din portofoliu si probabil din Romania: medalie de aur la Bruxelles, bronz la IWC- Londra si argint la IWCB in 2017. In 2018 a obtinut 90 de puncte Decanter, la Londra, Medalie de argint la Bruxelles si detine titlul de cel mai bun Rose din Romania, titlul obtinut in mai 2018, la concursul national de rose-uri. In 2019 a obtinut medalie de argint la Bruxelles si medalie de Aur la IWCB.
Vin rosé cu arome elegante de fructe rosii de padure (zmeura, capsune, fragi), completate cu note de petale de trandafir si de dulceturi. Cu o buna aciditate, are gust plin, marcat de alcoolul bine integrat si urmat de un post gust lung.
750ml
Acest Sauvignon Blanc Fumé (ușor baricat), dupa ce a a fost maturat in baric francez de prima folosinta timp de 90 de zile a devenit un Sauvignon Blanc de o tipicitate extraordinara, intens si proaspat. 2019 este anul cand obtine Medalia de Aur la Concours Mondial de Bruxelles 2019 si medalie de aur la IWCB 2019.
Este un vin intens si proaspat dominat initial de arome de flori de soc, se deschide catre parfumuri citrice, cu urme de lemn, vanilie si flori de salcam. Gustativ, este exploziv, cu o aciditate perfect echilibrata de corpul bine definit. Savuros, cu un post-gust lung cu atingeri de fructe exotice sustinute de notele usor si elegant baricate.
750ml
Un Chardonnay de Dealu Mare, obţinut din struguri BIO, care îmbina, cu iscusinţă, două atribute cuceritoare: prospeţimea şi onctuozitatea. Culoarea vinului este galben deschis, opalescent, iar nasul este exotic, cu flori de portocal, coajă de lămâie şi note minerale. Corpul este plin, cu o textură densă, o excelentă aciditate şi alcool bine integrat. Gustul vine cu grapefruit alb, lime şi pară, la care se adăugă impresii de alune prăjite. Postgustul, lung şi intens, lasă senzaţii de gutuie, mentă şi aluzii de patiserie.
750ml
Soiurile Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel si Chardonnay semneaza caracterul aromatic splendid al acestui Cuvee Alb creat sa ofere o experienta a degustarii inedita. An de an, vinul reflecta o interpretare unica a cupajarii, de aceasta data dominante în buchet fiind notele clasice, floral-fructate. Fiecare soi este vinificat separat, urmand asamblarea si pastrarea în cisterne de inox, respectiv invechirea partiala in baric de stejar francez pentru Chardonnay. Daca soiul Chardonnay adauga preţiozitate cupajului, mai ales atunci cand este sustinut de influenta lemnului, strugurii Sauvignon Blanc și Muscat sunt responsabili cu notele intens aromate şi cu postgustul prelung, care înnobileaza pur si simplu degustarea. Savurati Cuvee Experience Alb rece, la 7-9 grade, alaturi de musaca dobrogeana sau branzeturi de capra semimaturate.
Notele degustarii:
Miros: Note proaspete de fructe exotice, învăluite în parfum fin de flori albe.
Gust: Complex şi sprinten,c u arome ce descriu perfect registrul floral-fructat si cu o mineralitate perfect dozata.
Culoare: Galben pai, cu tonuri verzui.
0.75 L
Strugurii Chardonay selectati pentru a da nastere acestui vin organic senzational se simt excelent pe terroir-ul Murfatlar, acolo unde sunt lasati sa se coaca pana spre mijlocul lunii septembrie, de aceea nu au nicio retinere in a imprumuta calitatile lor deosebite acestui vin varietal. Doua luni de maturare pe drojdii fine, in cisterne din inox si trei luni de invechire parţiala în butoaie de stejar francez desavarsesc caracterul final al expresiei, daruindu-i caracter, structura, echilibru, aroma, noblete şi complexitate. Vinul etaleaza o prospetime placuta, de aceea se potriveste foarte bine cu fructe de mare sau branzeturi usoare. Domeniul Bogdan Organic Chardonnay se savureaza rece, la o temperatura recomandata de 7-10° C.
Notele degustarii:
Miros: Buchet intens fructat, unde se remarca nuante de gutuie, para, miere, vanilie si flori uscate.
Gust: Arome proaspete, predominant fructate, care continua si în postgust.
Culoare: Galben verzui.
0.75L
Seducator ca un sarut frantuzesc furat pe strazile Parisului, acest Rose Organic semnat Domeniul Bogdan impleteste cu pasiune calitatile a doua soiuri nobile, Pinot Noir şi Merlot, pentru a crea o experienta gustativa proaspata ca o dimineata de primavara. Aromele varietale se armonizeaza reciproc foarte bine, rasfatand pur şi simplu simturile intr-o maniera inedita si nu e un secret faptul ca vinul ispiteste cu buchetul sau aromatic fructat, frumos structurat, evidentiat cel mai bine atunci cand se serveste rece, la o temperatura ideala de 7-8 grade Celsius. Domeniul Bogdan Organic Rose se comporta excelent ca aperitiv, dar se potriveste minunat şi alaturi de preparate culinare usoare, cum ar fi paella cu fructe de mare, branzeturi usoare de capra sau salate cu ton.
Notele degustarii:
Miros: Buchet proaspat, dominat de fructe rosii precum capsune şi zmeura si decorat cu accente florale.
Gust: Arome proaspete de fructe de padure si fructe rosii, sustinute de o aciditate buna.
Culoare: Roz pal.
0.75L
Chardonnay-ul nobil, tipic frantuzesc, intalneste terroir-ul dobrogean si da astfel nastere unei expresii stralucitoare in nuanta, buchet si gust, exact asa cum si-a dorit oenologul Philippe Cambie, cel care semnează vinul. 80% din vin este maturat in butoaie din lemn de stejar romanesc timp de 3 luni, maturare urmata de invechirea în sticla pe o perioada de inca 3 luni. Astfel se definitiveaza caracterul complex si bine structurat al expresiei care etaleaza în voie arome de fructe exotice, accente minerale si lemn, ca si cum scopul sau ar fi sa îndemne simturile la visare. Savurat la 8-10 grade Celsius, Primordial Chardonnay dezvaluie intregul sau potential aromatic, pe care, daca doriti, il puteti asocia cu branza Camembert, paella cu fructe de mare sau homar.
Notele degustarii:
Miros: Buchet intens, unde remarcam coji de nuca, pere bine coapte, vanilie si flori albe, completate cu accente lemnoase.
Gust: Onctuos şi exotic, gustul dezvaluie predominant arome de fructe galbene, mai ales pere, pepene galben si citrice.
Culoare: Galben pai, cu sclipiri verzui.
0.75 L
Oenologul Philippe Cambie semneaza aceasta Feteasca Neagra splendida, care ascunde nuante intense de fructe negre si un caracter lemnos extraordinar sub nuanta sa de un rosu-purpuriu intens. Strugurii culesi în prima jumatate a lunii octombrie sunt inzestraţi cu arome bogate si supusi unei vinificari menite sa le evidentieze la maximum calitatile, vinul urmand o maturare de cel putin 1 an în barrique francez medium toast si o invechire ulterioara de 3 luni în sticla. Primordial Feteasca Neagra etaleaza o structura buna, taninuri ferme si o savoare greu de descris în cuvinte, evidentiata frumos la o temperatura ideala de 15-17 grade Celsius. Culinar, vinul se potriveste bine cu branza Praid maturata, coaste de miel în sos de vin sau preparate cu ciuperci.
Notele degustarii:
Miros: Nuante intense de fructe rosii, completate cu impresii lemnoase.
Gust: Arome bogate de visine bine coapte si cirese amare, cu taninuri ferme, care conduc spre un postgust fin condimentat.
Culoare: Rosu rubiniu inchis.
0.75L
Marcea, locul unde vinurile noastre se nasc, este o zona viticola speciala. Marcea este special prin: altitudinea de 413 m, cea mai mare altitudine medie a unei plantatii din sudul României;
Gama Marcea Reserve, asa cum spune numele, este o reserva. Invechite in baricuri de stejar timp de minim 6 luni si pastrate in sticla minim 6 luni, vinurile de colectie Marcea
Reserve, imbuteliate in serii limitate, sunt vinuri corpolente, cu arome complexe, facute pentru asocieri culinare cu preparate sofisticate.
Chardonnay, soi international de mare valoare, vinificat pe tot mapamondul.
Notele vanilate si onctuozitatea specifica il fac potrivit asocierilor culinare cu preparate din carne alba, sosuri pe baza de branzeturi.
750ml
Feteasca Alba, soi romanesc traditional de mare valoare. In zona Stefanesti, pe dealul Marcea, solurile acide si grele, cu umiditate ridicata, mentin aciditatea naturala a strugurelui si transfera mineralitate in vinurile obtinute. Maturarea rezervelor rotunjeste aceasta mineralitate si aciditate rdicata a vinului. Vin alb, sec, baricat in stejar nou romanesc.
Alcool 12.50%
An 2017
750ml
Marcea Reserve 413 Fetească
Neagră de la crama Ștefănești este un vin roșu corpolent, intens, maturat peste 6 luni în butoaie de stejar, în care găsim arome de fructe roșii și vișine coapte sau prune uscate. Gustul său este sec, persistent, cu arome delicate de condimente.
Este un vin pus foarte bine in valoare de preparatele din vânat și carne roșie sau deserturi cu ciocolată neagră și fructe de pădure. Acesta poate fi servit cu succes la masa de Crăciun sau oferit cadou unui pasionat de vinuri roșii ce se pretează la
învechire.
0.75L
Roseul 413 de la Marcea este un vin proaspat de culoare roz somon. In miros prezinta arome delicate de fructe de padure precum mure si capsuni, iar gustul este sec si fresh, cu arome delicate de fructe.
750ml
Chardonnay – soi international de mare valoare.
Vin alb sec, corpolent, onctuos, cu arome intense si complexe
750ml
Feteasca Alba – soi romanesc de mare valoare, cu o traditie indelungata in zona Stefanesti.
Vin alb sec, cu arome subtile, cu aciditate ridicata pentru senzatie fina de prospetime.
750ml
Feteasca Neagra – soi romanesc de traditie, considerat cu cel mai mare potential dintre soiurile traditionale. Vin rosu sec, lejer, cu aciditate pronuntata, tanini fini si corp mediu. Note de fructe negre,
uscate
750ml
Marcea Loungeitude Rose Magnum este un vin rose demisec, cu ambalaj modern, sticla inscriptionata si dop din sticla. Sticla magnum 1,5 litri.
Arome discrete de fructe, corp mediu si aciditate moderata.
1.5l
Longeitude este un cupaj rafinat de Sauvignon Blanc si Feteasca Regala de culoare galben pal cu reflexii aurii. In nas se evidentiaza arome exotice bine integrate, cu note florale. Gustul fin, dar amplu cu accent pe flori de soc si mere verzi, cu aciditate moderata. Este un vin tanar ce asigura un postgust mediu, placut.
Asocieri culinare: peste, carne alba, fructe de mare, branzeturi
Temperatura optima de degustare: 10-12 grade Celsius
750ml
Obtinut din Pinot Noir – recoltat din centrul viticol Costesti.Vin rose demisec cu arome de flori si de fructe proaspete de rimavara.
750ml
Vin Sauvignon Blanc cu aspect stralucitor de culoare verzuie cu usoare reflexe galbene, cu o aciditate viguroasa specifica terroir-ului din podgoria Stefanesti-Arges, cu corpolenta medie, care confera lejeritate si prospetime. Vinul surprinde prin mineralitate si caracteristicile aromatice puternice de citrice si pe cele mai domoale de flori de soc si de fructe exotice. Vinul este unul lejer, “de vara”, care se recomanda sa se consume proaspat, iar temperatura optima de servire sa fie de
10°C.
750ml
Truda Fanny este selecția celor mai bune vinuri create de Casa de Vinuri Ștefănești și un elogiu adus lui Liviu Rebreanu. În 1930, Rebreanu a început să producă la Ștefănești propriul vin, iar pe cel mai bun l-a dedicat soției sale denumindu-l după aceasta. Cupaj din Chardonnay, Sauvignon Blanc, Fetească Albă și Fetească Regală, Truda Fanny are o culoare galbenă aurie cu tente verzui, miros de citrice, caise, piersici și flori de soc. Gustul este ușor vanilat, datorită celor 6 luni de maturare, fructat și persistent. Poate fi servit alături de pui, pește, fructe de mare, paste, brânzeturi proaspete sau deserturi cu fructe și vanilie.
Numele vinului este inspirat de numele vinului produs de Liviu Rebreanu in onoarea sotiei sale Fanny Rebreanu, in Stefanesti, unde detinea o casa “frumos potrivita cu cinci pogoane de vie”.
750ml
Truda Fanny Roșu 2015 de la Ștefănești este o fetească neagră delicată, dominată de arome de prune uscate, cireșe și vișine negre, și note delicate de trufe, ciocolată și vanilie. Poate fi servită alături de preparate pe bază de carne roșie, vânat, brânzeturi maturate și deserturi cu ciocolată neagră și fructe de pădure. Vinurile din gama Truda Fanny sunt vinuri create din cele mai bune selecții de struguri ale Casei de Vinuri Ștefănești și sunt create într-un număr limitat, Feteasca Neagră fiind îmbuteliată în doar 1.475 de sticle.
750ml
"Cats Magnum rose este un vin rose al carui nume a fost inspirat de cartea lui T.S. Elliot, care sta la baza celebrului show de pe Brodway cu acelasi titlu se doreste a fi un vin care creeaza o stare de libertate, nonconformism, dar printr-o eleganta rafinata, misterioasa care aminteste de New York-ul anilor ’20, cu boom-ul Art Deco si viata hedonista, eleganta, fara limitari.
Pisica, acest Gasby cu par si mustati, dupa o zi de trandaveala (sa-i punem “viata boema”), isi ia bastonul (noblesse) se trece pe Brooklyn Bridge spre locul unde nu se doarme niciodata si totul este posibil,Manhattan.
Iar tabloul atmosferei povestii de pe sticla este intregit de vinul rose din Cats, un mariaj intre Feteasca Neagra, Pinot Noir si Syrah care conturează un buchet expresiv şi echilibrat dominat de un postgust lung şi desăvârşit. O simfonie ludică de arome fructate unde se remarcă note de cireşe, fragi şi coacăze ce evoluează într-un final dominat de accente de fructe exotice."
1.5L
Sogno Di Ulisse Chardonnay
Malvasia este un vin alb extraordinar de expresiv şi aromat, care explorează esenţa
terroir-ului italian Terre di Chieti prin calităţile deosebite exprimate de soiurile
Chardonnay şi Malvasia.
Criomacerarea şi fermentarea la temperaturi scăzute în tancuri de inox sunt metodele de vinificaţie alese pentru a evidenţia parfumul, prospeţimea şi aroma celor două soiuri care dau naştere acestui vin italian, descris de o eleganţă specific franţuzească. Sogno Di Ulisse Chardonnay Malvasia etalează o structură excelentă, cremoasă, dar şi profunzime şi un echilibru aromatic deosebit, motiv pentru care vinul se potriveşte excelent cu preparate din peşte, crustacee, orez sau brânzeturi
semi-mature.
Notele degustării:
Miros: Nuanţe proaspete de citrice şi fructe tropicale, completate cu parfum fin de piersică zemoasă.
Gust: Arome proaspete de fructe galbene, care conduc spre un postgust crocant, intens
fructat.
Culoare: Galben pai, cu tonuri verzui.
750ml
Sogno di Ulisse Montepulciano
D’Abruzzo este tot ceea ce ţi-ai putea dori de la un vin roşu şi un pic mai mult. Creat cu o pasiune care se reflectă din plin în momentul degustării, acest vin modern întruchipează practic istoria terroir-ului din Abruzzo şi tradiţia vinificării de pe aceste meleaguri italiene de-a dreptul fascinante. Votat unul dintre cele mai bune varietăţi roşii, soiul Montepulciano semnează integral acest sortiment vinificat prin fermentare şi macerare în tancuri de inox timp de 15-20 de zile, la o temperatură constantă de 20° -25°C, procese urmate de învechirea parţială a vinului în barrique-uri mediu arse, pe o perioadă de 4 luni. La finalul tuturor acestor procese atent gândite, Sogno di Ulisse
ontepulciano D’Abruzzo capătă o textură catifelată, o corpolenţă medie, un echilibru aromatic excelent şi un gust intens, perfect alături de o porţie de spaghetti bolognese.
Notele degustării:
Miros: Nuanţe bogate de prune şi cireşe dulci, complimentate cu parfumul fructelor de pădure.
Gust: Arome bogate de fructe roşii şi negre, unde se remarcă mure, coacăze şi cireşe zemoase.
Culoare: Roşu rubiniu, cu sclipiri
purpurii.
0.75L
Soiul Montepulciano se cultiva in general in Abruzzo şi devine din ce în ce mai faimos printre iubitorii de vinuri rosii gratie aromelor splendide cu care înzestreaza expresiile la a caror bază se afla. Pentru acest vin, strugurii au fost recoltati dupa ce au atins maturitatea deplina, unii dintre ei fiind culesi chiar supracopţi pentru a împrumuta vinului maximum de aroma. Metodele de vinificatie au fost şi ele alese astfel încat sa pastreze cat mai bine toate nuantele soiului, iar invechirea vinului a venit sa incununeze întregul proces printr-o maturare în barrique-uri din stejar frantuzesc şi american, pe o perioada de 9-12 luni. Tenuta Ulisse Amaranta Montepulciano D’Abruzzo dezvolta o nuanta splendida de rosu, care anticipeaza complexitatea aromatica pe care vinul urmeaza sa o etaleze in pahar. Savurati-l la 18 grade Celsius, adica temperatura care-i permite sa-si etaleze intreaga suita de arome, ca vin de meditatie sau insotit de branzeturi mature sau preparate din carne de vanat.
Notele degustarii:
Miros: Note intens fructate, învaluite în parfumul fin al florilor uscate, urmate de condimente, cirese şi lemn dulce.
Gust: Catifelat şi plin, gustul dezvaluie nuante bogate de cirese, fructe rosii şi condimente dulci.
Culoare: Rosu, cu reflexii granat.
0.75L
Cei mai buni struguri locali creează baza aromatică a acestui vin alb italian splendid, semnat Tenuta Ulisse. Terroir-ul din Abruzzo se dovedeşte a fi unul excelent pentru o varietate de soiuri albe, al căror potenţial este fructificat astfel încât degustarea să fie una perfect armonizată pe toată durata ei.
Tenuta Ulisse Bianco petrece trei luni în tancuri de oţel inoxidabil pentru a-şi definitiva caracterul, învechire ce permite păstrarea identităţii pure a soiurilor şi prospeţimea aromatică a acestora. O temperatură de servire de 6-8 grade Celsius permite deschiderea completă a buchetului, iar degustarea vinului devine cu atât mai apetisantă. Zilele călduroase abia aşteaptă un astfel de răsfăţ, savurat ca aperitiv sau alături de preparate culinare pe
bază de peşte.
Notele degustării:
Miros: Buchet proaspăt, diafan, care etalează nuanţe de fructe
cu miez alb.
Gust: Arome fine de pară, fructe exotice şi citrice, completate cu o mineralitate perfect dozată.
Culoare: Galben pai, cu sclipiri
verzui.
750ml
Tenuta Ulisse dedică acest rosè emblematic, creat exclusiv din struguri Montepulciano, celor care vor să descopere gusturi aparte şi să exploreze registre aromatice mai puţin familiare.
Acest soi specific italian se cultivă cu precădere în Abruzzo şi în zonele centrale şi de sud ale Italiei, caracteristicile sale fiind recunoscute de către lumea vinului ca fiind excepţionale.
Pentru a da naştere splendidului
Cerasuolo D`Abruzzo, strugurii sunt răciţi şi maceraţi pe pieliţe, urmând apoi procese menite să păstreze intacte chiar şi cele mai fine nuanţe aromatice, cum ar fi fermentaţia în tancuri de inox, la 8-11 grade Celsius, sau învechirea de trei luni, de asemenea în tancuri de inox.
Vinul dezvoltă un caracter proaspăt şi vibrant, păstrând o eleganţă deosebită şi o textură catifelată, care îl prinde foarte bine. Iată de ce se potriveşte perfect cu peşte la grătar sau cu mezeluri rafinate. O temperatură recomandată de 8-10 grade
Celsius permite vinului să îşi dezvăluie pe deplin paleta aromatică cu adevărat splendidă.
Notele degustării:
Miros: Buchet parfumat, condus de nuanţe de fructe roşii.
Gust: Catifelat şi bine structurat, gustul dezvăluie arome proaspete de cireşe şi compot
de vişine.
Culoare: Roz intens.
0.75L
Soiul Cococciola este un soi târziu, mai puţin cunoscut, fiind unul specific provinciei italiene Chieti, unde este crescut în condiţii speciale. Cu o structură medie, o aciditate ridicată şi aromă intens vegetală, acest vin face deliciul anotimpului cald prin prospeţimea deosebită pe care o etalează pe toată durata degustării. Tenuta Ulisse Cococciola Terre di Chieti îşi desăvârşeşte caracterul în urma unui proces de învechire de trei luni, care se desfăşoară în tancuri de inox, pentru ca mai apoi să îşi dezvăluie calităţile finisate în pahar, la o temperatură de consum ideală cuprinsă între 8 şi 10 grade
Celsius. În ceea ce priveşte asocierile culinare, acest vin se dovedeşte a fi foarte versatil, potrivit fiind cu brânzeturi proaspete, peşte, aperitive sau mici gustări cu legume şi mezeluri fine.
Notele degustării:
Miros: Nuanţe fructate, predominant citrice, complimentate cu parfum de măr verde şi flori albe.
Gust: Arome proaspete, vegetale, învăluite în accente citrice şi adieri florale subtile.
Culoare: Galben pai, cu tonuri
verzui.
750ml
Adorat de iubitorii de vinuri roşii şi multipremiat de lumea vinului, care-i certifică astfel calităţile deosebite, Montepulciano D`Abruzzo îmbogăţeşte istoria modernă a viticulturii din regiunea Abruzzo prin explorarea unuia dintre cele mai bune soiuri de struguri roşii din lume. Soiul Montepulciano este specific zonelor din centrul si sudul Italiei, unde tradiţional strugurii săi dau naştere unor vinuri de lume nouă cu adevărat splendide. Patru luni de învechire în tancuri din inox desăvârşesc caracterul acestei licori, care păstrează foarte bine caracterul soiului graţie metodelor de vinificaţie alese. O temperatură cuprinsă între 16 şi
18 grade Celsius îi va permite vinului să-şi dezvăluie în totalitate buchetul de arome, iar câteva pătrăţele de ciocolată amară sau câteva cuburi de brânzeturi maturate vor duce degustarea acestui vin roşu senzaţional la rang de artă.
Notele degustării:
Miros: Parfum intens, fructatfloral, unde se fac remarcate nuanţe de cireşe, fructe roşii şi
mure dulci.
Gust: Arome predominant
fructate, unde fructele roşii deţin prim-planul alături de taninurile evidente exact atât cât trebuie.
Culoare: Roşu rubiniu
0.75L
Faimos în centrul Italiei, soiul Passerina este unul aparte, cu boabe mici ce concentrează arome splendide şi dau naştere unor vinuri albe cu adevărat speciale. Este şi cazul acestui vin semnat Tenuta Ulisse, unde strugurele auriu”, aşa cum îl numeau grecii, oferă un adevărat recital aromatic pe toată durata degustării. Tenuta Ulisse Passerina îşi desăvârşeşte caracterul în urma unui proces de învechire de trei luni în tancuri de inox, pentru ca mai apoi să îşi dezvăluie aromele în pahar, la o temperatură ideală de consum de 8 - 10 grade Celsius.
Preparate pe bază de peşte, scoicile sau deliciosul sushi vor evidenţia şi mai mult buchetul acestui vin italian savuros, ducând degustarea pe culmile
bunului gust.
Notele degustării:
Miros: Note fine de caisă, piersică şi grapefruit, complimentate cu impresii
florale.
Gust: Arome proaspete de wisteria, lime şi pepene galben, care conduc spre un final mineral, cu o aciditate crocantă.
Culoare: Galben pai.
750ml
Tenuta Ulisse se mândreşte cu acest vin legendar, născut dintrun soi autohton special, care face cinste regiunii Abruzzo. Elegant şi catifelat, Pecorino Terre di Chieti parcurge un drum lung din vie în pahar, care începe cu recolta celor mai buni struguri de soi, răcirea şi macerarea lor pe pieliţe, decantarea mustului la rece şi fermentarea în tancuri de inox la
8–11°C, apoi învechirea pe o perioadă de 3 luni, de asemenea în tancuri de inox.
Vinul dezvoltă o aciditate plăcută şi o structură bună, fiind savuros în compania gustărilor pe bază de peşte sau alături de crustacee. O temperatură ideală de 8-10 grade Celsius îi va permite vinului să îşi etaleze din plin calităţile aromatice extraordinare, care reflectă întru totul terroir-ul din Abruzzo, stilul cramei şi specificul varietal.
Notele degustării:
Miros: Buchet proaspăt, fructat, unde se remarcă nuanţe
tropicale, piersică albă şi citrice.
Gust: Arome bogate de papaya şi fructe exotice, care conduc spre un final balsamic splendid.
Culoare: Galben pai, cu tonuri
verzui
750ml
Alături de câteva alte varietăţi roşii, soiul Merlot conduce registrul aromatic al acestui rosé elegant, creat din struguri culeşi de pe malul mării, perfect pentru a aduce în dar relaxare cu fiecare degustare. Pentru a le păstra prospeţimea intactă, strugurii sunt răciţi imediat după recoltă şi supuşi unei macerări reci, pe pieliţe. Decantarea şi fermentarea alese pentru vinificarea acestui rosé conservă foarte bine aromele
strugurilor, vinul fiind la final păstrat pentru trei luni în cisterne din inox pentru a-şi linişti caracterul vibrant. O temperatură recomandată de 6-
8 grade Celsius permite resimţirea tuturor nuanţelor din gust, Tenuta Ulisse Rosé fiind un vin aperitiv prin definiţie.
Notele degustării:
Miros: Nuanţe fine de flori albe, coajă de lămâie şi cireşe zemoase, complimentate de o mineralitate splendidă.
Gust: Arome seducătoare de fructe cu sâmbure, învăluite în parfum floral delicat.
Culoare: Roz somon.
750ml
Culoare galben pal cu reflexii verzui, miros fructat si armonios cu note de mar verde. Se poate servi ca aperitiv sau alaturi de orice fel de mancare.
Temperatura optima de servire 6-8 °
0.75L
Ardenghi Millesimato Extra Dry e obtinut din struguri Glera de cea mai buna calitate, atent selectionati din podgorii cu expunere excelenta. Vinul prezinta un perlaj fin, persistent, care completeaza excelent buchetul, innobilandu-l şi conferindu-i un plus de savoare. Consumati acest prosecco bine racit, la o temperatura recomandata de 4-6 °C, ca aperitiv sau alaturi de startere pe baza de peste, risotto, branzeturi sau, de ce nu, cu un desert lejer.
Notele degustarii:
Miros: Note parfumate de fructe proaspete, imbogatite cu aroma fina si eleganta a florilor de salcam.
Gust: Arome vibrante de fructe, bine echilibrate, completate cu accente florale discrete.
Culoare: Galben pai.
0.75 L
Prosecco Rose!
Un vin elegant, delicat, vivace datorita strugurilor din care este facut: Glera si Pinot noir.
750ml
Proaspăt şi jucăuş, acest prosecco obţinut din struguri Glera de cea mai bună calitate oferă o experienţă gustativă extraordinară. Perlajul său fin accentuează delicat paleta aromatică a vinului, îmbogăţind şi mai mult degustarea. Buchetu bogat, puternic aromat, face din acest spumant o alegere perfectă pentru zilele de vară, savurat ca aperitiv sau împreună cu produse de patiserie cu fructe. Serviţi vinul răcit, la o temperatură optimă de 4-6 °C.
Notele degustării:
Miros: Bogat şi îmbietor, dominat de nuanţe fine de fructe cu miez galben şi flori.
Gust: Arome savuroase de fructe, învăluite în accente blânde de migdale şi parfum delicat de flori de salcâm.
Culoare: Galben pai.
750ml
Obtinut din struguri Glera selectati din podgorii cu expunere excelenta, acest prosecco etaleaza un caracter deosebit de placut şi de savuros, evidentiat de perlajul fin, persistent. Superbul prosecco semnat Ardenghi este un aperitiv excelent, cu o rotunjime buna si o expresivitate aparte, care se potriveste deopotriva si cu preparate culinare pe baza de peste sau risotto. Savurati spumantul la o temperatura recomandata de 4-6 °C.
Notele degustarii:
Miros: Buchet expresiv şi delicat, dominat de note fresh de fructe şi nuanţe florale.
Gust: Arome vibrante de fructe de livada, completate elegant cu accente florale.
Culoare: Galben pai, cu tonuri verzui
0.75 L
Pentru a produce acest prosecco, recoltarea s-a facut manual iar strugurii au fost transportati in lazi de capacitate mica. Fermentarea s-a produs prin metoda Martinotti.
Se savureaza alaturi de preparate din carne alba,salate,paste,la o temperatura recomandata de 6-
8˚C.
Note de degustare:
Miros:Arome bine definite
Gust:Gust aromat,brut
Culoare:Alb Asocieri culinare: Poate fi savurat alaturi de preparate din carne alba,salate,paste
750ml
Primul lot Beluga Noble a fost produs în anul 2002, fiind rezultatul unei munci meticuloase depuse de maeştrii Distileriei Mariinsk. Gustul elegant al sortimentului se datorează compoziţiei unice de ingrediente naturale, selecţionate cu grijă, cum ar fi miere, extract de ovăz si extract de susai. Băutura parcurge trei etape de filtrare, după care este lăsată se se odihnească timp de treizeci de zile, pentru a neutraliza mirosul şi pentru a îmbogăţi profilul aromatic al acestui sortiment deosebit.
Ingredientul de bază al sortimentului este distilatul de malţ, care nu este des întâlnit în reţetele obişnuite de vodcă din cauza costului ridicat al echipamentului necesar şi al
produsului finit.
Forma de prezentare – Recipient transparent cu etichetă metalică.
Aroma:Gust bogat, dulceag, dominat de note delicate de cereale. Finish fin şi echilibrat.
Aspect: Clar.
750ml
Maturarea timp de o lună de zile şi ingredientele din care este obţinută vodca sunt două dintre secretele care stau la baza creării gustului deosebit Beluga Noble. Pe lângă grâul de cea mai bună calitate şi apa de o puritate extraordinară, în compoziţia sortimentului se regăsesc şi cantităţi mici de miere, extract de ovăz si extract de susai, precum şi alte ingrediente pe care producătorii nu vor să le dezvăluie. Istoria acestui sortiment este relativ recentă, primul lot fiind produs în anul 2002. Conform obiceiului rusesc, Beluga Noble se savurează simplu, pentru a resimţi din plin aroma sa bogată
şi seducătoare.
Forma de prezentare –Recipient transparent, prevăzut cu etichetă metalică.
Aroma: Miros aproape neutru, gust dulce de cereale şi finish
delicat, echilibrat.
Aspect: Clar.
1L
O sticlă cu un design deosebit nu poate ascunde decât o vodcă specială, diferită de majoritatea sortimentelor de pe piaţă. Vodca Ciroc este obţinută exclusiv din struguri Mauzac Blanc şi Ugni Blanc, recoltaţi cu grijă din vestitele regiuni franţuzeşti Gaillac şi Cognac. În plus, procedeele de fermentaţie şi macerare folosite, dar şi depozitarea la rece (metodă utilizată în principiu numai de producătorii de vin) conturează o personalitate unică şi oferă un caracter complex acestui sortiment. După cele 14 zile de fermentaţie, băutura este distilată de 5 ori, pentru a obţine o vodcă proaspătă şi catifelată, care poate fi consumată simplu, cu gheaţă, cu diverse sortimente de şampanie, dar şi cu băuturi
tonice.
Forma de prezentare – Recipient transparent cu design minimalist şi detalii în nuanţe de
albastru intens.
Aroma: Notele proaspete conturează un miros subtil, plăcut. Gustul este uşor dulceag, catifelat, iar finish-ul este discret şi răcoros.
Aspect: Clar.
750ml
Pentru a crea vodca Grey Goose, Francois Thibault nu face compromisuri, alegând să folosească doar cele mai bune ingrediente. Delicateţea şi caracterul deosebit al acestui sortiment sunt rezultatul pasiunii sale de a crea o băutură unică, de calitate premium. Fiecare sticlă de Grey Goose are în compoziţie cel mai bun grâu de toamnă, cultivat în fermele din jurul regiunii Picardy, situată în nordul Franţei. Acest grâu este folosit adesea pentru a obţine faimoasele baghete franţuzeşti şi alte produse de patiserie la fel de gustoase. După ce grâul a fermentat şi a fost distilat, acesta călătoreşte spre sud, în
Gensac La Pallue, localitate situată din regiunea Cognac, unde este amestecat cu apă de izvor de o puritate remarcabilă, filtrată prin calcar. Sortimentul este preferat de consumatorii din Statele Unite, acolo unde comanda “vodca tonic” a fost înlocuită cu expresia “Grey
Goose Tonic”.
Forma de prezentare – Recipient din sticlă mată, cu detalii în nuanţe de albastru.
Aroma: Miros proaspăt şi elegant de flori, accentuat de un parfum citric subtil. Gust delicat, dulceag şi catifelat, unde se întrezăresc note delicate de migdale. Finish lung, proaspăt şi cristalin, cu uşoare accente
piperate.
Aspect: Clar.
1L
Pentru a crea vodca Grey Goose, Francois Thibault nu face compromisuri, alegand sa foloseasca doar cele mai bune ingrediente. Delicatetea si caracterul deosebit al acestui sortiment sunt rezultatul pasiunii sale de a crea o bautura unica, de calitate premium. Fiecare sticla de Grey Goose are in compozitie cel mai bun grau de toamna, cultivat in fermele din jurul regiunii Picardy, situata in Nordul Frantei. Acest grau este folosit adesea pentru a obtine faimoasele baghete frantuzesti si alte produse de patiserie la fel de gustoase. Dupa ce graul a fermentat si a fost distilat, acesta calatoreste spre sud, in Gensac La Pallue, localitate situata din regiunea Cognac, unde este amestecat cu apa de izvor de o puritate remarcabila, filtrata prin calcar. Sortimentul este preferat de consumatorii din Statele Unite, acolo unde comanda vodca tonica a fost inlocuita cu expresia Grey Goose Tonica.
Forma de prezentare si Recipient din sticla mata, cu detalii in nuante de albastru.
Aroma: Miros proaspat si elegant de flori, accentuat de un parfum citric subtil. Gust delicat, dulceag si catifelat, unde se intrezaresc note delicate de migdale. Finish lung, proaspat si cristalin, cu usoare accente piperate.
Aspect: Clar.
700ml
Medea este o vodka olandeza filtrata cu carbune, obtinuta din grau si dintr-o apa pura, care permite realizarea unei bauturi premium ce a primit de-a lungul timpului numeroase premii. Vodka ilustreaza un melanj perfect intre traditie si tehnologia moderna prin faptul ca know how-ul producerii acesteia s-a sedimentat de-a lungul a sapte generatii de catre membrii familiei Herman Jensen, care a produs bauturi spirtoase inca din 1777, iar intreaga traditie este imbuteliata intr-o sticla care prin intermediul tehnologiei LED permite personalizarea acesteia cu un mesaj text.
0.7 L
Vodca premium conceputa de unul dintre liderii mondiali în stil si design
Un spirit de degustare curat produs in intregime in Italia
Are o aroma unica, care prezinta cel mai mic indiciu de smantana si coaja de lamaie
Atat de pur la gust, poate fi savurat direct, sau in mixere si cocktailuri
Cadoul perfect de vodca prezentat într-o sticla uimitoare care evoca atractia atemporala a lui Roberto Cavalli
1.0 L
Russian Standard Gold este un sortiment rusesc obtinut din ingrediente locale atent selectionate si imbogatit cu extract de ginseng siberian. În Rusia, planta este denumita popular “radacina de aur” datorita proprietatilor sale extraordinare asupra sanatatii. Extractul de ginseng contureaza delicat gustul final al bauturii, conferindu-i totodata un caracter vibrant. Russian Standard Gold este inspirata de o reteta de vodca siberiana ce dateaza din vremea lui Petru cel Mare. Vodca capteaza spiritul vesel specific poporului rus si se adreseaza în special cunoscatorilor, care o pot savura simplu sau cu un pic de gheata.
Forma de prezentare – Recipient din sticla transparenta completat cu detalii aurii, care evidentiaza caracterul elegant al sortimentului.
Aroma: Notele discrete de cereale compun un gust delicat si armonios, care evolueaza intr-un finish vibrant si catifelat.
Aspect: Clar
1.0 L
Sortimentul combina maiestria, traditia şi experienta maestrilor distilatori cu spiritul dinamic rusesc şi celebreaza caracterul puternic al acestui popor. Russian Standard Platinum se inspira din reteta lui Mendeleev pentru a obtine o bautura de o finete deosebita. Produsa într-o distilerie ultra-moderna din St. Petersburg, vodca beneficiaza de apa pura din lacul Ladoga, aflat în apropiere. Ingredientele sunt atent selectionate şi distilate de patru ori, pentru ca apoi bautura să fie filtrata cu ajutorul unui sistem pe baza de argint, obtinandu-se astfel o bautura de o finete remarcabila. Notele citrice confera un caracter proaspat acestui sortiment apreciat in intreaga lume.
Forma de prezentare – Recipient din sticlă transparenta, al cărui design este inspirat de Turnul Clopotnita al lui Petru cel Mare din Moscova.
Aroma: Un gust elegant şi echilibrat, cu note discrete de lamaie.
Aspect: Clar.
1.0 L
Specificul zonei Highlands este redat extraordinar de acest blended whisky ce împleteşte în compoziţia sa malţuri excepţionale, îmbuteliat în ediţie limitată de Wemyss Malts. Nectar Grove îşi rafinează profilul printr-o maturare finală în butoaie portugheze de vin de Madeira, de unde şi avalanşa splendidă de note suculente în gust, care în plus dau conotaţii aparte şi finish-ului prelung, presărat cu accente de patiserie, aducând în prim plan parfumul tarabelor pline cu fructe, din pieţele de odinioară. Savurează Wemyss Malts Nectar Grove cu un cub de gheaţă sau într-un Whisky Cobbler delicios şi bucură-ţi simţurile cu un blend aparte.
Notele degustării:
Miros: Parfum intens de hibiscus şi muşeţel, care deschid nuanţe de caisă, piersică, granola şi miere.
Gust: Arome dulci, fructate, care aduc în prim plan citrice, nectarine şi coji de portocală glasată, pentru a lăsa apoi locul accentelor de baklava şi nucă.
Finish: Prelung, fructat, fin condimentat.
Culoare: Auriu, cu sclipiri de ambră
700 ML
Peat Chimney
este un malt whisky complex cu multe straturi si o personalitate picanta.
Acest whisky complex, dulce, dar si sarat, stratificat cu condimente si fum piperat este o alternativa ideala la secara sau rom condimentat.
Incercati-l simplu sau cu gheata.
Culoarea
Auriu
700ml
Spice King
este un malt whisky complex cu multe straturi si o personalitate picanta.
Acest whisky complex, dulce, dar si sarat, stratificat cu condimente si fum piperat este o alternativa ideala la secara sau rom condimentat.
Incercati-l simplu sau cu gheata.
Culoarea
Auriu
700ml
The Hive
este un malt whisky care va intampina cu o dulceata asemanatoare mierii, arome de citrice si un buchet floral.
Acest whisky dulce și rotunjit este inceputul perfect pentru explorarea aromei. Cand este prezentat unui nou bautor de whisky, va fi sigur ca-l va provoca la conversatie.
La fel ca viata, este plin de pofta si spirit, cu note de floare de portocal si fructe confiate.
Delicat, cu o senzatie de gust plin, neted, este un whisky imbuteliat la 46% alcool in volum si nu este filtrat la rece.
Incercati-l simplu sau cu gheata.
Culoarea
Cupru auriu
Nas
Flori de portocal, miere cu unt cald, coaja de portocala rasa si ghimbir proaspat ras.
Palat
Condimente, coaja de portocala, ghimbir proaspat ras si miere.
Finish
Grapefruit, cuisoare, fum de lemn uscat
700ml
“Treacle Chest” este un sortiment de whisky obtinut doar din cele mai pretioase malturi ale regiunii Highland (Scotia), supus procesului de maturare in 14 butoaie noi ex-Sherry.
Tip: Blended Malt;
Alcool: 46%;
Cantitate: 700ml;
Editie limitata – doar 6300 de sticle;
Tara origine: Scotia.
700 ML
“Treacle Chest” este un sortiment de whisky obtinut doar din cele mai pretioase malturi ale regiunii Highland (Scotia), supus procesului de maturare in 14 butoaie noi ex-Sherry.
Tip: Blended Malt;
Alcool: 46%;
Cantitate: 700ml;
Editie limitata – doar 6300 de sticle;
Tara origine: Scotia.
700 ML
Angostura 5 Ani este un rom auriu usor, originar din Trinidad, realizat dintr-un mix de romuri corpolente, distilate din melasa. Timp de 5 ani, mixul delicios ramane la maturat în butoaie de stejar, acest proces conturand frumos aroma licorii și oferindu-i acel plus de profunzime. Rezultatul este extrem de savuros, cu note de ciocolata si vanilie aromate de condimente, care intuiesc un gust extrem de corpolent și un postgust delicios. Angostura 5 Ani poate astfel fi savurat sec sau cu gheata, ori ca baza pentru cocktail-uri faimoase international, oferindu-le aromele exotice de care are nevoie un cocktail special.
Notele degustarii:
Miros: Un buchet fierbinte, animat cu ciocolata, tonuri de vanilie şi atingeri de condimente
Gust: Arome calde, unde se remarca accente de ciocolata, vanilie și tonuri de lemn de stejar ars
Finish: Cald și cremos
Culoare: Ambra
0.7 L
Angostura 7 Ani este un rom originar din Trinidad si Tobago, iar caracterul sau vorbeste raspicat despre originea sa exotica. Fiecare dintre romurile ce-l compun este distilat din melasa si trece printr-un proces de filtrare, ca apoi sa fie maturat timp de minim 7 ani în butoaie de bourbon folosite o singura data. Angostura 7 Ani este asadar un blend de romuri invechite, cu un caracter corpolent și bogat, un buchet de note delicioase și o aroma care urmeaza acelasi stil. În postgust, Angostura 7 Ani se prezinta cu un final clasic de rom, ceea ce întregeste pe deplin experienta de degustare. Romul poate fi servit fie sec, fie cu gheata, dar adauga un plus de savoare si unui cocktail precum Old Fashioned sau Manhattan.
Notele degustarii:
Miros: Buchetul se deschide cu tonuri de artar, la care se adauga dulceata ciocolatei, a caramelului și a mierii
Gust: Aroma este corpolenta și aduce în scena accente de ciocolata neagra, temperate de impresii cremoase de tiramisu și zahar ars
Finish: Experienta este completata de tusele de crema de zahar ars și crema de ou, de cele de cafea și cacao
Culoare: Chihlimbar
0.7
Romul Bumbu este produs intr-o distilerie din Panama cu o activitate de peste 120 de ani. A doua creatie lansata de brandul Bumbu, Bumbu XO este produs cu ajutorul trestiei de zahar culeasa local, care este transformata in melasa, melasa ce este ulterior distilata cu apa pura de izvor. Romul rezultat este invechit timp de 18 ani in butoaie de burbon facute din stejar alb American. La final, produsul mai petrece o perioada scurta in butoaie de sherry provenite din Andaluzia.
Caracteristici organoleptice:
Miros: O explozie de arome cu accente de vanilie, stejar ars si praline
Gust: Note de cafea, condiment, coaja de portocala
Finish: Catifelat
Culoare: Chihlimbar
0.7 L
Delicios indiferent daca alegeti sa il savurati sec sau intr-un cocktail, premiatul rom columbian Dictador 12 ani este o alegere extrem de inspirata. Sortimentul distilat din melasa de trestie de zahar în alambic de cupru si prin coloana continua de otel si invechit în butoaie din lemn de stejar folosind metoda Solera este imbuteliat cu grija, pentru ca fiecare sticla sa pastreze calitatea si complexitatea aromei, oferind o experienta gustativa memorabila.
Notele degustarii:
Miros: Buchet bogat, dominat de arome de caramel, miere si cafea proaspat prajita, învaluite în accente lemnoase.
Gust: Aromele de caramel, vanilie, miere, cacao, cafea si condimente se impletesc armonios pentru a compune un gust unic, perfect echilibrat.
Finish: Lung, lemnos, cu influente de caramel sarat.
Culoare: Ambra, cu tonuri aramii.
0.7 L
Un sortiment traditional, original din Caraibe, în a carui compozitie intra noua sortimente diferite de rom. Blendul este invechit timp de 15 ani in butoaie de stejar american, pentru a dobandi perfectiunea aromelor. Forma recipientului este inspirata de sticlele de rom ale piratilor sau ale capitanilor de vas din secolul 19. Pyrat XO Reserve Anguilla este un rom clasic, care se adreseaza cunoscatorilor si care ofera o experienta gustativa extraordinara, dominata de note de portocale si condimente.
Notele degustarii:
Miros: Arome intense de coaja portocala si grapefruit, zahar brun si note fructate.
Gust: Note dulci de marmelada, coji de portocala si miere.
Finish: Lung, condimentat, citric.
Culoare: Ambra.
0.7 L
Distilatul din mere Caldiff imbatraneste in butoaie folosite, imbogatindu-se cu note de fructe. Intalnirea dintre un distilat din mere si o melasa din centrul Americii genereaza note bogate de prune, scortisoara, struguri din care se fac stafide, migdale, care se impletesc cu note proaspete de mere din Tirolul de Sud generand o armonie de neegalat. Romul a fost invechit 3 ani.
750ml
Ce iubitor de rom poate rămâne indiferent în faţa unui astfel de sortiment, al cărui buchet abundă în accente tropicale, vanilie şi condimente, etalate atât de fin şi de echilibrat? Six Saints Caribbean Rum este învechit în butoaie de bourbon, unde îşi definitivează pe deplin personalitatea şi capătă valenţe deosebite, excelente în cocktailuri. Deşi provine din Grenada, cunoscută ca „insula condimentelor”, nu vă aşteptaţi ca acesta să fie un rom condimentat, ci mai degrabă un rom simplu extrem de parfumat.
Notele degustării:
Miros: Buchetul combină elegant note de vanilie, scorţişoară, zahăr brun şi ananas zemos.
Gust: Arome bogate de fructe tropicale şi stafide, scăldate în valuri de condimente şi miere.
Finish: Dulce, uşor condimentat.
Culoare: Auriu.
750ml
Takamaka Extra Noir este un rom de culoare brun inchis din Seychelles, maturat intr-o combinatie de butoaie noi de stejar si bourbon francez.
Gustul: bogat, dar elegant, cu note de caramel, nuci, fructe topice, condimente de lemn si un indiciu de menta.
Finisajul: lung si catifelat.
750ml
Secretul acestui rom desavarsit, este apa pura colectata din regiunea Valle de Mai. Seychelles este singurul loc din lume unde se gaseste legendarul cocotier al marii, pe care victorienii ii numeau “Copacul Cunoasterii”. Takamaka Spiced este emblema distileriei fiind un amestec armonios de blend-uri atent selectionate pentru caracteristicile sale complementare. Apele arteziene si mirodeniile locale ofera note superbe si delicate ce creaza un finisaj superb cu note de vanilie si caramel.
Alcool 38.00%
700 ML
Gasim in acest amestec perfect echilibrat uleiuri intepatore de portocale si flori de soc distilate cu o nota de chinina la final.
Recomandat cu ginuri aromatice, florale sau citrice, iar pentru o nota de contemporan, impreuna cu orice bautura spirtoasa inchisa la culoare
200ml
Echilibrul perfect dintre uleiurile de grapefruit si rosemarin distilat, incheiat cu note de chinina. Recomandat cu ginuri aromate cu citrice sau cu bauturi aperitiv amarui
200ml
Cu o perfecta balanta de arome cu note de citrice, amareala chininei si esenta de ienupar distilat. Recomandat cu ginul preferat sau cu un rom inchis la culoare, pentru un pairing contemporan
200ml
Bloom Gin este un London Dry Gin floral creat in spiritul naturii.
Joanne Moore in calitatea sa de Master Distiller, a ales florile de musetel si caprifoi impreuna cu fructul pomelo pentru a alcatui cele 3 ingrediente principale aromatice pentru BLOOM – fiecare contribuind la experienta delicata a savurarii ginului.
1L
Bottega Bacur este acel gin italian creat din ingrediente locale si infuzat cu spirit pur mediteranean. Ienuparul, salvia si lamaile culese de la poalele Alpilor sunt puse la macerat într-un amestec de alcool si apa pura de izvor, iar lichidul astfel obtinut este apoi purificat prin dubla distilare pentru a atinge perfectiunea aromatica. Fascinant de la prima degustare, Bottega Bacur isi dezvaluie cel mai bine originile italiene în celebrul Gin Tonic, caruia îi confera un plus de carisma, însa ginul este suficient de versatil cat sa creeze baza mai multor mix-uri. Incearca-le pe toate si lasa-te purtat de arome care mai de care mai rafinate.
Notele degustarii:
Miros: Buchet plin de prospetime, unde se remarca note de ienupar, salvie, citrice si coaja de lamaie.
Gust: Arome de ienupar, salvie si citrice, invaluite în accente pretioase de mirt.
Finish: Proaspat, ierbos.
Culoare: Incolor.
700 ML
Unsprezece plante, dintre care cinci cu totul speciale, semneaza paleta aromatica a unui gin premiat, distilat in Highlands. Pe langa aceasta selectie de ingrediente aromate, Gin Master Simon Buley alege cel mai pur alcool din cereale si cea mai pura apa de izvor pentru a crea Caorunn, un gin artizanal scotian fara asemanare, distilat in loturi mici. Scorusele, mirtul, iarba neagra, merele rosii si frunzele de papadie se alatura ienuparului, coriandrului, radacinii de angelica, cojii de lamaie, scortisoarei si cojii de portocala pentru a slefui o paleta aromatica plina de nuante, fabuloasa in complexitatea ei, care descrie un gust de o eleganta aparte. Caorunn, pronuntat ‘ka-roon’ isi etaleaza frumos calitatile în mix-uri, preferatul nostru fiind clasicul Gin Tonic cu multa gheata si doua felii de mar rosu.
Notele degustarii:
Miros: Parfum proaspat de flori si citrice, care lasa sa se ghiceasca pe alocuri condimente.
Gust: Arome dulcege, care descrie iarba neagra, mirt, scorusa, ienupar si coriandru.
Finish: Fresh, uscat, un pic balsamic.
Culoare: Incolor.
1 L
Gin-ul Chase GB poate fi servit cu gheata sau in alte combinatii.
A fost distins cu numeroase premii pentru gustul sau inconfundabil.
700ml
La Château de Bonbonnet, esenta verilor frantuzesti ia forma unui gin urban, botanic, care reuneste in compozitia sa nu mai putin de 19 plante. Sarmul acestui gin artizanal frantuzesc pluteste în aer înca din anul 1995, o vreme în care ginurile artizanale nu aveau înca o piată bine stabilita. Putem spune, iata, ca avem de-a face cu un pionier al categoriei. Citadelle Original este distilat în alambicuri mici, la flacara deschisa, pentru a dezvolta un caracter rotund, suplu şi gurmand, infuzat cu arome delicate de flori, citrice, ienupar, anason sau scortisoara. Echilibrul deosebit intre intensitatea aromatica şi finetea gustului i-a adus ginului peste saizeci de medalii, un motiv in plus pentru a-i explora calitatile cat mai curand intr-un Gin & Tonic rece, proaspat si efervescent.
Notele degustarii:
Miros: Buchet predominant floral, unde se remarca accente de iasomie, ienupar şi caprifoi.
Gust: Arome fine, jucause, printre care descoperim anason stelat, lamaie, scortisoara, ienupar şi un pic de piper.
Finish: Usor condimentat.
Culoare: Incolor.
0.7 L
O expresie minunată condimentată a ginului London
Dry din Darnley pentru a vă încălzi papilele! Este distilat la Wemyss Malts, iar notele de scorțișoară și nucșoară,îmbuteliat la 42,7% pentru a adăuga caracterul său încălzitor.
Încercați-l cu ginger ale pentru un plus de picant.
750ml
Cu un buchet absolut hipnotizant şi un slogan pe măsură, „the ordinary becomes extraordinary”, acest gin nu poate fi decât unul de top.
Plantele care compun paleta aromatică inedită a ginului vin din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, astfel că boabele de ienupăr sunt aduse tocmai din Macedonia, anasonul şi lămâia din China, cardamomul din India, lime-ul din Cambogia şi coriandrul din România. În plus, există şi un ingredient atipic, care semnează şi denumirea sortimentului: ceai verde Gunpowder, un ceai chinezesc cu aromă fină de fum, cultivat în provincia Zhejiang, cunoscut ca sursă bogată de antioxidanţi.
Ingredientele sunt fie distilate în alambicuri medievale, fie infuzate prin vapori pentru a obţine acest gin savuros, excelent pentru a fi savurat în Gin Tonic.
Notele degustării:
Miros: Răcoros şi discret, dominat de arome fine de ienupăr, coriandru şi ceai verde.
Gust: Arome clare de ienupăr, citrice, ceai verde Gunpowder şi un strop de condimente.
Finish: Delicat, fin, proaspăt.
Culoare: Incolor.
750ml
La marginea unui lac, intr-un sopron irlandez (The Shed) transformat in distilerie, obisnuitul devine extraordinar.
Temerarul curios, PJ Rigney, impinge de fiecare data limitele ginului sau, distilat manual din cele mai bune elemente botanice si ceai "gunpowder".
Rezultatul este Gunpowder Irish Gin, o bautura autentica, in editie limitata, ambalata intr-o eleganta sticla ceramica, decorata in albastru si alb, inspirata din Asia Antica.
Prezenta fiintei mitice, Jacklope, banda de cupru din partea superioara si dopul din lemn de cea mai buna calitate intregesc imaginea unui gin superpremium ce merita savurat in
tihna.
750ml
Conceptul din spatele Garden Shed a luat nastere cand un grup de amici apropiati s-au gandit sa viziteze o distilerie locala; Ideea lor a fost sa creeze un gin deosebit, inspirat de lumea fabuloasa a botanicelor, incepand cu mure, lavanda si radacini de papadie; astfel, destul de rapid au reusit sa contureze visul unui gin foarte fresh si extrem de savuros.
Imbuteliat la 45% alcool, Garden Shed dezvaluie un buchet de miresme florale, usor intepatoare ce denota un caracter proaspat cu o finete aparte si un finish lung.
Pentru o servire perfecta se rocomanda a fi consumat cu multa gheata, tonicul clasic si imbogatit cu ramurele de rozmarin sau mure
750ml
Un gin cu aroma de plante, cu note aromatice de chimen, coriandru, menta si curcuma, amestecate cu aroma de ienupar. Gustul este uscat si ferm, domolit de mirosul de trandafir, maghiran, iris si vetrice, cu un postgust delicat, ierbos si cu note de menta. Se termina cu o nota proaspata, indelungata pe baza de plante.
Ideal de baut simplu, ca bautura dupa cina sau cu apa tonica.
plante | ienupar, chimion, mosc, coriandru, maghiran, curcuma,
iris, pelin, vetrice.
sfaturi pentru Gin Tonic | adauga muguri de mosc si portocala deshidratata, iar apoi completeaza cu fructe proaspete de ienupar.
750ml
Ginul londonez Half Hitch este o bautura unica in ceea ce priveste gustul si design-ul sticlei. Acesta are in compozitie o sortimentatie unica de plante aromatice si este produs prin tehnici de ultima generatie.
700 ML
Ginetic este un gin frantuzesc realizat manual, care a fost dublu distilat în Charentes și îmbuteliat la 43% ABV. Cu o etichetă care se asorteaza cu spiritul din interiorul sticlei.
Tonurile delicate de fructe de pădure și ierburi: ienupăr, piper jamaican, coajă de lămâie, coriandru. Dezvăluie note citrice proaspete cu un puternic indiciu de ghimbir.
700ml
Aroma - aromă distinctă de trandafir floral aromat / parfumat, principala aroma de ienupăr care asigură echilibru, note citrice care completează bine notele florale, dar nu
copleșitoare
Gust - final lung de trandafir și o nota de citrice care conferă o claritate suplimentară simtului stativ.
Serviți cu multa gheață si un tonic premium
700ml
Distillerie des Moisans, Franța, dublu distilat. Acest Gin este produsul unui know-how artizanal francez de calitate, produs la aceleasi standarde inalte pe care le regasim si la cognac, oferind cea mai diversa si dinamica gama premium posibila.
Miros: Proaspăt, un amestec armonios de note citrice și piper
Gust: Delicat, cu note de ienupar si coriandru asortate cu citrice
750ml
Malfy Con Arancia este un sortiment de gin premium produs in Italia. Distilatul original este infuzat cu portocale siciliene de cea mai buna calitate. Cojile de portocale sunt infuzate cu alcool, ienupar si alte plante aromatice inainte de a fi distilate in tancuri de otel inoxdidabil. Ginul este extrem de aromat cu gust intens de portocale
0.7 L
Malfy Gin Rosa etaleaza o nuanta delicata si gust fin de grapefruit roz. Ingredientele de baza ale ginului includ lamai italiene, ienupar cules manual si inca cateva plante ce echilibreaza splendid paleta aromatica şi evidentiaza nucleul de grapefruit roz sicilian, printre care rubarba. Asteptarile sunt mari de la un brand care se joaca foarte bine cu nuantele citrice in gin, iar degustarea demonstreaza evidentul: Malfi Gin Rosa dezvaluie nuanţe splendide, proaspete, perfecte pentru a crea cele mai savuroase mix-uri de vara. Incearca-l intr-un Martini sau intr-un Gin Tonic cu multa gheata, rozmarin şi o felie de grapefruit.
Notele degustarii:
Miros: Buchet predominant citric, unde remarcam grapefruit, lamaie, anason şi rubarba.
Gust: Arome intense de grapefruit roz, complimentate cu tonuri de ienupar.
Finish: Proaspat, citric.
Culoare: Roz pal.
700ml
Malfy Originale este un sortiment de gin premium ce contine ienupar, coriandru si alte cinci plante aromatice. Maceratul este amestecat cu apa pura provenita din izvoarele Muntelui Monviso.
0.7 L
Unul dintre cele mai premiate ginuri din lume, Martin Miller’s Original Gin detine secretul gustului pe care toata lumea doreste să-l obţina, dar nimeni nu îl poate egala. Ce deosebeste însa un gin clasic de un alt gin clasic, într-atat încat diferenta dintre ele sa fie una masurabila? Răspunsul sta în alegerea ingredientelor, a apei şi a metodelor de macerare şi distilare, în cea mai mare parte. Martin Miller’s Original Gin este distilat de doua ori în alambic tip oala, pentru ca echilibrul dintre accentele piperate de ienupar şi cele proaspete de citrice sa fie unul perfect. Apa folosita provine dintr-un izvor din Islanda, iar ingredientele sale sunt alese special pentru ca ginul să aiba gust autentic…de gin! Ingredientele se limiteaza la angelica, coji uscate de lamaie, ienupar, scortisoara, coriandru, coji uscate de lime si portocala amara, lemn dulce, nucsoara si iris florentin, plante care împreuna creeaza un gin clasic, dar fara asemanare.
Notele degustarii:
Miros: Note fine, crocante, descrise de prospetimea ienuparului şi a citricelor.
Gust: Arome proaspete, minerale, unde accentele citrice preiau initiativa, lasand apoi ienuparul sa se întrezareasca.
Finish: Uscat, cu impresii de scortisoara.
Culoare: Incolor
0.7 L
Martin Miller urmeaza trendul unei adevarate “Renasteri” globale a ginului, dezvoltand un distilat premium, in editie limitata, cu arome elegante, inspirate de sezonul primavara/vara.
Dublul distilat original Martin Miller’s, cu echilibru intre citrice si ienupar, este distilat pentru a 3-a oara cu elemente botanice specifice in Anglia si Islanda in anotimpurilor mentionate: cimbru arctic si rozmarin (ca un omagiu fata de mostenirea duala a marcii). Cimbrul aduce un buchet floral puternic, cu note de pamant, nuante de citrice si menta, iar rozmarinul confera prospetime, cu indicii de lamaie si pin. Ginul este apoi amestecat cu apa de izvor islandez de mare puritate.
Sumerfull este, peste toate, o bautura complexa, stralucitoare, memorabila.
0.7 L
Martin Miller’s Westbourne Strenght Gin pune accent pe arome intense, condimentate, care fac cinste oricarui mix clasic, în special unui Martini. Ginul lansat în 2003 a fost creat special într-o maniera “old school” pentru a oferi mix-urilor mai mult caracter si complexitate aromatica, lucru care i-a reusit de minune. Scortisoara şi nucsoara devin vedetele distilarii, aromele lor fiind evidentiate de producatori pentru un plus de caracter si intensitate. The Drinks Report a numit ginul World’s Best Gin în 2016, aceasta fiind si cea mai recenta distinctie a bauturii, dintre toate cele primite de la lansare si pana acum.
Notele degustarii:
Miros: Buchet nuantat, unde descoperim condimente lemnoase.
Gust: Arome fine de scortisoara si piper, care contureaza un gust ce jongleaza cu nuante proaspete-fierbinti.
Finish: Fin condimentat.
Culoare: Incolor.
700ml
Marylebone Gin este un sortiment londonez obţinut dintro combinaţie inedită de treisprezece plante, printre care ienupăr, flori de lime, cuişoare, muşeţel, lemn dulce şi grepfrut. Ginul este distilat în alambicuri de cupru de dimensiuni reduse
şi îmbuteliat în loturi mici. În compoziţia sa intră doar ingrediente de cea mai bună calitate, care îi conferă un caracter proaspăt şi revigorant.
Buchetul este excelent structurat şi echilibrat pentru a contura un gin expresiv, complex şi deosebit. Gustul delicat, uşor citric, permite savurarea ginului simplu, cu gheaţă şi o felie de lime sau cu apă tonică.
Notele degustării:
Miros: Buchetul combină elegant note de ienupăr, scorţişoară, cuişoare şi lemn dulce, învăluite în accente
florale.
Gust: Arome predominant citrice, completate discret cu tonuri de lemn dulce.
Finish: Lung, condimentat.
Culoare: Incolor.
700ml
Bautura No 3 este realizata doar din 3 fructe si 3 mirodenii. Un mix fresh de citrice, ienupar si condimente.
700ml
Scapegrace Black Gin este o invitatie intriganta catre o lume nevazuta, practic o initiere sofisticata “to the dark side” adresata iubitorilor de licori distilate din ienupar. Ginul neozeelandez capata nuanta sa neagra, neobisnuita, de la ingredientele ce-i semneaza buchetul, printre acestea numarandu-se fructele de aronia, clitoria ternatea, sofranul si ananasul. Misterul însa abia acum incepe sa se dezvaluie, cand aflam ca ginul etaleaza nuante de roz si bleu atunci cand este mixat cu apa tonica, asemeni unei potiuni magice ce sta sa puna stapanire pe simturi. Mark Neal si Daniel McLaughlin sunt creatorii acestui elixir unic in lume, care se mandreste cu vanzarea intregului său prim lot în numai o zi de la lansare.
Notele degustarii:
Miros: Buchet proaspat, intrigant, dulce-piperat.
Gust: Arome intense şi piperate de ienupar, asezate pe o baza construita din fructe tropicale.
Culoare: Negru.
0.7 L
Scapegrace Premium Gin este imbuteliat într-o sticla cu design modern, inspirată de sticlele de gin olandez de acum 200 de ani. Şi nu doar sticla este inspirata din trecut, ci si reteta. Superbul gin neozeelandez este construit în jurul a doisprezece plante selectionate, printre care ienupar, cardamom, coaja de lamaie si portocala, scortisoara, angelica si lemn dulce. Scapegrace Gin este distilat la poalele Alpilor si foloseste apa filtrata natural prin roca de munte, care îi confera o claritate aromatica extraordinara.
Notele degustarii:
Miros: Buchetul etaleaza note de ienupar si cuisoare, completate de accente citrice.
Gust: Arome bogate de ienupar învaluite elegant de tonuri citrice si condimente.
Finish: Lung, usor condimentat.
Culoare: Incolor.
0.7 L
Scapegrace Gold nu este doar un gin premiat, ci mai mult decat atat! Este un gin creat cu multa pasiune. Varianta mai tare a retetei originale neozeelandeze aduce un plus aromatic buchetului prin prezenta cojilor de mandarina, care se alatura celor 12 plante selectionate pentru a crea nucleul personalitatii Scapegrace. Claritatea gustului se datoreaza însa şi apei folosite de producatori, care provine din Alpi şi care petrece optzeci de ani filtrandu-se printre roci. Aroma citrica a ginului recomanda savurarea sa ca baza pentru Negroni, căruia îi confera un caracter aparte.
Notele degustarii:
Miros: Un buchet complex, unde se remarca note bogate de nucsoara, cuisoare, portocala şi accente de cafea.
Gust: Arome dominante de scortisoara, echilibrate elegant cu tonuri de lime, ienupar şi coriandru.
Finish: Condimentat, cu influente florale.
Culoare: Incolor
0.7 L
Lansat în anul 2000, Tanqueray no. 10 este inspirat din reţeta clasică, la care se adaugă muşeţel şi grepfrut proaspăt.
Denumirea este inspirată de alambicul cu numărul 10. În anii 1930 acest alambic de mici dimensiuni era folosit pe post de mostră. În compoziţia sortimentului intră portocale din
Florida şi lime din Mexic, iar folosirea fructelor proaspete în locul cojilor uscate conferă un caracter unic acestei băuturi.
Tanqueray no. 10 este considerat de mulţi ca fiind ginul ideal pentru Martini, fiind ingredientul principal în cocktailuri bazate pe gin în barurile din întreaga lume.
Recipientul este unul special, fiind inspirat de celebrele shakere folosite de barmani pentru prepararea cocktailurilor.
Notele degustării:
Miros: Note intrigante, frumos echilibrate, de molid, grepfrut roz şi muşeţel.
Gust: Un gust fin, în ciuda concentraţiei de alcool. Buchetul combină elegant note de ienupăr, lămâie, portocală, piper alb şi coriandru.
Finish: Lung, catifelat, aromat.
Culoare: Incolor.
700ml
Gin cu poveste: daca privesti catre est in Tirolul de sud vei vedea coastele albe ale muntilor Weisshorn. Pe aceste coaste, in vreme de trei ani, ajung la maturitate conurile de pin care sunt apoi cu grija culese manual pe timp de vara. Aceste conuri sunt cele care dau gustul distinct al ginului Z44.
Nuante de lime, ierburi mediteraneene si flori de la poalele Alpilor complimenteaza gustul mentolat si proaspat de pin al acestui gin unic, facut cu apa proaspata si pura din Alpi
750ml
1 sticla Marcea Lunge Rose Magnum + 2 sticle de Apa minerala San P
1 sticla Marcea Lunge Rose Magnum + 2 sticle de Apa minerala Strathmore
1 sticla Vin Sarica Niculitel Cats 1.5L + 2 sticle de Apa minerala san P
1 sticla Vin Sarica Niculitel Cats 1.5L + 2 sticle de Apa minerala Strathmore
2 sticle vin Domeniul Bogdan Cuvee Experience Alb + 2 sticle apa minerala San Pellegrino
3 sticle de vin Domeniul Bogdan Cuvee Experience Alb +2 sticle de apa minerala Strathmore
3 sticle de vin Domeniul Bogdan Organic Chardonay + 2 sticle de apa minerala San Pellegrino
3 sticle Bodvar Nr. 8 + 2 sticle de San Pellegrino
3 sticle de vin Domeniul Bogdan Primordial Chardonay + 2 sticle de apa minerala San Pellegrino
3 sticle de vin Domeniul Bogdan Organic Chardonay + 2 sticle de apa minerala Strathmore
3 sticle de vin Domeniul Bogdan Organic Rose + 2 sticle de apa minerala San Pellegrino
3 sticle de vin Domeniul Bogdan Organic Rose + 2 sticle de apa minerala Strathmore
3 sticle de vin Domeniul Bogdan Organic Rose + 2 sticle de apa minerala Strathmore
3 sticle de vin Domeniul Bogdan Primordial Chardonay + 2 sticle de apa minerala Strathmore
3 sticle Marcea 413 Chardonay + 2 sticle de San Pellegrino
3 sticle Marcea 413 Chardonay + 2 sticle de Strathmore
3 sticle Marcea Chardonay + 2 sticle de san Pellegrino
3 sticle Marcea Chardonay + 2 sticle de strathmore
3 sticle Marcea Feteasca Alba + 2 sticle de San Pellegrino
3 sticle Marcea Feteasca Alba + 2 sticle de Strathmore
3 sticle Marcea Loungeitudine Sec + 2 San Pellegrino
3 sticle Marcea Sauvignon Blanc + 2 sticle San Pellegrino
3 sticle Marcea Sauvignon Blanc + 2 sticle Strathmore
3 sticle Sogno Di Ulisse Chardonay Malvasia + 2 sticle de San P
3 sticle Sogno Di Ulisse Chardonay Malvasia + 2 sticle de Strathmore
3 sticle Tenuta Ulisse Bianco + 2 sticle de Strathmore
3 sticle Tenuta Ulisse Cocociola + 2 sticle de San Pellegrino
3 sticle Tenuta Ulisse Cocociola + 2 sticle de Strathmore
3 sticle Tenuta Ulisse Passerina +2 sticle de San P
3 sticle Tenuta Ulisse Passerina +2 sticle de Strathmore
3 sticle Tenuta Ulisse Pecorino + 2 sticle de San Pellegrino
3 sticle Tenuta Ulisse Pecorino + 2 sticle de Strathmore
3 sticle Tenuta Ulisse Rose + 2 sticle San Pellegrino
3 sticle Tenuta Ullise Bianco + 2 sticle de San Pellegrino
3 sticle Vin Caii de la Letea Vol. 1 Aligote + 2 sticle de San P
3 sticle Vin Caii de la Letea Vol. 1 Aligote + 2 sticle de Strathmore
3 sticle Vin Caii de la Letea Vol. 1 Rose + 2 sticle de San P
3 sticle Vin Caii de la Letea Vol. 1 Rose + 2 sticle de Strathmore
3 Sticle Vin Truda Fany Alb stilce + 2 Sticle de Apa minerala San P
3 sticle Vin Truda Fany Alb + 2 Sticle de Apa minerala Strathmore
O sticla de gin + 12 sticle apa tonica London Essence
O stcila de gin + 6 sticle apa tonica London Essence
3 sticle Caii de la Letea Vol II Rose + 2 sticle San Pellegrino
3 sticle Caii de la Letea Vol II Rose + 2 sticle Strathmore
3 sticle Caii de la Letea Vol II Sauvignon Blanc Fume + 2 sticle San Pellegrino
3 sticle Caii de la Letea Vol II Sauvignon Blanc Fume + 2 sticle Strathmore
Caii de la Letea Vol II Aligote 3 sticle + 2 sticle apa minerala San Pellegrino
Caii de la Letea Vol II Aligote 3 sticle + 2 sticle apa minerala Strathmore
O sticla de Vodca + 18 Tonicuri London Essence ( Original Indian, Bitter Orange & Eldelflower, Grepfruit & Rosemarin sau Pomelo & Pink Peper )
O sticla de Vodca + 18 Tonicuri London Essence ( Original Indian, Bitter Orange & Eldelflower, Grepfruit & Rosemarin sau Pomelo & Pink Peper )
O sticla de Vodca + 12 sucuri ( merisoare, portocale sau suc de tomate pentru cocktail )
O sticla de Vodca + 18 sucuri ( merisoare, portocale sau suc de tomate pentru cocktail )
O sticla de Rom Dictador 12 ani + 12 sticle de bere fara alcool de ghimbir
O sticla de rom Dictador 12 ani + 18 sticle de bere fara alcool de ghimbir
O sticla de rom Dictador 12 ani + 6 sticle de bere fara alcool cu ghimbir
Nu aveti produse in cosul de cumparaturi
Atentie ! Acest restaurant nu si-a inceput inca activitatea. Puteti sa comandati indata ce se va deschide !
Acum iti poti comanda mancarea favorita direct la tine acasa cu cea mai tare aplicatie de livrari la domiciliu.
Va rugam sa ne permiteti detectia automata a locatiei apasand butonul "Permite accesul la locatie". Daca nu doriti detectia automata va rugam sa selectati manual locatia
Va rugam sa selectati din lista orasul dumneavoastra !