Termeni si conditii

PapaDream este un serviciu complet de livrari la domiciliu. Puteti comanda mancare si bauturi de la restaurantele noastre partenere cu livrare direct la tine acasa, la birou sau cu ridicare persoanala.

Poti oricand sa consulti istoricul de comenzi si sa urmaresti livrarea produselor in timp real. Va punem la dispozitie si optiunea "COMANDA ORICE" destinata cumparaturilor din magazinele online si nu numai. Un curier va face cumparaturile (produse alimentare si orice alte tipuri de produse) pentru dumneavoastra urmand sa le livreze direct la adresa solicitata.

Va rugam sa retineti ca Pentru optiunea “Comanda Orice“ se taxeaza valoarea afisata daca: se cumpara dintr-o singura locatie si nu se depaseste limita a 10 litri sau 10 kg. Se pot face cumparaturi si din mai multe locatii si se pot depasi limitele de volum si masa, dar taxa de transport va avea alta valoare. Valoarea corecta v? va fi transmisa de catre operatorul nostru telefonic la nr. de telefon pe care l-ati salvat in cont sau o puteti afla sunand dumneavoastra la nr 0350915.

Valoarea taxei de transport va fi alta si atunci cand adresa de livrare va fi in afara zonei metropolitane a orasului Rm Valcea. Optiunea Comanda Orice este strict creata pentru cumparaturile dumneavoastra si va calcula automat taxa de livrare. Daca in schimb, veti adauga alte cumparaturi in campul final Observatii, aflat dupa campul Adresei de livrare, valoarea taxei de livrare nu va mai fi calcultata automat de catre sistem si prin urmare va fi diferita fata de cea afisata.

Tocmai de aceea, pentru prevenirea oricaror diferente de pret, va rugam sa folositi corect optiunea potrivita pentru nevoile dumneavostra.

Pentru zona metropolitana limitele sunt: in nord sensul giratoriu cu varianta, la est - sensul giratoriu DN7 (de la Lordu), la sud - sensul giratoriu de la Boromir si la vest - limita cu localitatea Vladesti. Depasirea limitelor zonei metropolitane va fi taxata suplimentar.

De asemenea, va rugam sa retineti ca tarifele afisate sunt valabile doar pentru comenzile online; orice comanda telefonica va fi taxata drept comanda de cumparaturi. Retineti ca orice comanda pe care ne-o plasati este conditionata de disponibilitatea produselor, de capacitatea livrarii si de acceptul nostru si al restaurantului asociat.

Right Image

Cea mai tare aplicatie de livrari la domiciliu

Acum iti poti comanda mancarea favorita direct la tine acasa cu cea mai tare aplicatie de livrari la domiciliu.