Termeni si conditii Ramnicu Valcea

 1. Cine suntem
 2. Inregistrarea utilizatorilor
 3. Comanda
 4. Anularea comenzii
 5. Returnarea produselor
 6. Preturi si plata
 7. Livrarea produselor
 8. Limitarea raspunderii

DESPRE SERVICIUL PAPADREAM

PapaDream este un serviciu complet de livrari la domiciliu. Puteti comanda mancare si bauturi de la restaurantele noastre partenere cu livrare direct la tine acasa, la birou sau cu ridicare persoanala.

Poti oricand sa consulti istoricul de comenzi si sa urmaresti livrarea produselor in timp real. Va punem la dispozitie si optiunea "COMANDA ORICE" destinata cumparaturilor din magazinele online si nu numai. Un curier va face cumparaturile (produse alimentare si orice alte tipuri de produse) pentru dumneavoastra urmand sa le livreze direct la adresa solicitata.

Va rugam sa retineti ca Pentru optiunea “Comanda Orice“ se taxeaza valoarea afisata daca: se cumpara dintr-o singura locatie si nu se depaseste limita a 10 litri sau 10 kg. Se pot face cumparaturi si din mai multe locatii si se pot depasi limitele de volum si masa, dar taxa de transport va avea alta valoare. Valoarea corecta v? va fi transmisa de catre operatorul nostru telefonic la nr. de telefon pe care l-ati salvat in cont sau o puteti afla sunand dumneavoastra la nr 0350915.

Valoarea taxei de transport va fi alta si atunci cand adresa de livrare va fi in afara zonei metropolitane a orasului Rm Valcea. Optiunea Comanda Orice este strict creata pentru cumparaturile dumneavoastra si va calcula automat taxa de livrare. Daca in schimb, veti adauga alte cumparaturi in campul final Observatii, aflat dupa campul Adresei de livrare, valoarea taxei de livrare nu va mai fi calcultata automat de catre sistem si prin urmare va fi diferita fata de cea afisata.

Tocmai de aceea, pentru prevenirea oricaror diferente de pret, va rugam sa folositi corect optiunea potrivita pentru nevoile dumneavostra.

Pentru zona metropolitana limitele sunt: in nord sensul giratoriu cu varianta, la est - sensul giratoriu DN7 (de la Lordu), la sud - sensul giratoriu de la Boromir si la vest - limita cu localitatea Vladesti. Depasirea limitelor zonei metropolitane va fi taxata suplimentar.

De asemenea, va rugam sa retineti ca tarifele afisate sunt valabile doar pentru comenzile online; orice comanda telefonica va fi taxata drept comanda de cumparaturi. Retineti ca orice comanda pe care ne-o plasati este conditionata de disponibilitatea produselor, de capacitatea livrarii si de acceptul nostru si al restaurantului asociat.

1 CINE SUNTEM NOI


SC PAPADREAM SRL, societate cu raspundere limitata, cu sediul in Ramnicu Valcea, str. Regina Maria nr. 4, bl. Cozia, sc. B, ap. 18, Jud. Valcea, avand CUI 45206095 si este inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub numarul J38/1185/2021;

SC PAPADREAM SRL (identficata in continuare sub termenul de PapaDream) are ca obiect de activitate dezvoltarea si gestionarea de activitati conexe unei platforme tehnologice (aplicatie mobila sau web) prin intermediul careia se presteaza doua tipuri de servicii:

Permite partenerilor (anumite restaurante sau magazine alimentare si nu numai) sa isi ofere produsele utilizatorilor;

Se intermediaza contractarea serviciilor „la cerere” prin mijloace electronice la distanță. Scopul acesteia este ușurarea solicitării ajutorului pentru orice persoane cu privire la efectuarea comisioanelor, cumpărăturilor în persoană și/sau colectarea produselor de la comercianți locali, pentru a le transporta comisioanele.

 

2 INREGISTRAREA UTILIZATORILOR

 

Pentru a fi un Utilizator al Platformei, este esențial să îndepliniți următoarele cerințe:

 • Trebuie să aveți cel puțin 18 ani.

 • Trebuie să completați în întregime câmpurile obligatorii ale formularului de înregistrare prin care se solicită detalii personale, cum ar fi numele de utilizator, adresa de e-mail, numărul de telefon.

 • Trebuie să acceptați Politică de Confidențialitate și Protecție a datelor

Utilizatorul garantează că toate informațiile privind identitatea și capacitatea sa furnizate către PapaDream în formularele de înregistrare pentru Platforma sa sunt adevărate, corecte și complete. Suplimentar, Utilizatorul se obligă să își păstreze detaliile personale actualizate.

Dacă un Utilizator furnizează informații false, incorecte sau incomplete sau dacă PapaDream consideră că există motive fondate să aibă îndoieli privind veridicitatea, exactitatea sau integritatea acestor informații, PapaDream poate nega accesul actual sau viitor al Utilizatorului și utilizarea Platformei sau a oricărui conținut și/sau servicii din aceasta.

La înregistrarea în Platformă, Utilizatorii trebuie să își aleagă numele de utilizator și parola. Atât numele de utilizator, cât și parola sunt strict confidențiale, personale și netransferabile. Pentru a crește securitatea conturilor, PapaDream recomandă ca Utilizatorii să nu folosească aceleași date de conectare și pentru alte platforme. Dacă un Utilizator folosește aceleași date de conectare și pentru alte platforme, PapaDream nu va putea garanta securitatea contului sau a asigura că Utilizatorul este singura persoană ce se conectează pe profilul personal.

Utilizatorul se obligă să nu divulge detaliile contului personal sau să permită accesul la acesta unor terțe părți. Utilizatorii vor fi unicii responsabili pentru orice utilizare a acestor detalii sau a serviciilor de pe Site care ar putea fi făcute de terțe părți, inclusiv declarațiile și/sau conținuturile introduse în Platformă sau orice acțiune efectuată prin folosirea numelui de utilizator sau a parolei.

 

3 COMANDA

 

PapaDream promoveaza pe Platformă Produsele în numele Restaurantelor si Magazinelor Partenere, conform informațiilor furnizate de catre acestia. PapaDream nu va accepta nicio răspundere sau obligație pentru actualizarea disponibilității Produselor pe Platformă – solicitarea actualizãrilor intrând în totalitate în responsabilitatea Partenerilor.

Livrarea bunurilor și serviciilor achiziționate de pe Platformă sunt destinate numai consumului propriu,  Utilizatorul, garantând că bunurile achiziționate nu sunt pentru revânzare și acționând în calitate de cumpărător, în nume propriu și nu ca intermediar pentru o altă parte la primirea serviciilor.

Vă rugăm să rețineți că Restaurantul poate folosi ingrediente și aditivi ale felurilor de mâncare și băuturilor care ar putea provoca alergii și intoleranțe. Dacă un Utilizator este alergic la orice ingrediente, recomandăm să contacteze telefonic Restaurantul pentru informații despre ingredientele folosite și alergenii prezenți, înainte de a plasa o Comandă.

Prin finalizarea Comenzii, sunteți de acord ca Restaurantul sau Magazinul Partener, PapaDream sau o terță parte ce asigură livrarea Produselor să vă contacteze telefonic in orice situatie in care este necesara contactarea Utilizatorului.

Orice comandă pe care o plasați este condiționată de disponibilitatea produselor, de capacitatea livrării și a Restaurantului.

În cazul în care un detaliu al comenzii este incorect, trebuie să informați imediat cu privire la aceasta prin chat sau feedback (in aplicația PapaDream), prin chat sau feedback (pe  www.papadream.ro pe parcursul desfasurarii comenzii, de la plasare pana la livrare) sau telefonic la numarul 0350915.

În cazul în care Produsele comandate și capacitatea de livrare sunt disponibile, Restaurantul va accepta comanda și va confirma către Platforma PapaDream. Dacă detaliile comenzii sunt corecte, comanda va fi procesata.

Dacă livrarea comenzii nu este posibilă, vă vom înștiința printr-un apel telefonic.

 

4 ANULAREA COMENZII

 

În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat (in maxim 5 minute  de la plasarea comenzii) la numarul de telefon 0350915, transmițând numărul comenzii. De asemenea puteți anunță anularea comenzii și pe chatul sau prin feedback din aplicația PapaDream. Dacă restaurantul (sau curierul nu a achizitionat nimic in numele dumneavoastra, pentru comenzile plasate in Optiune Comanda Orice) acceptă anularea, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Dacă restaurantul refuză anularea comenzii din cauza faptului că livrarea a fost complet pregătită și/ sau comanda este în proces de livrare către locația dumneavoastră, ori curierul deja a achizitionat o parte din produsele solicitate, comanda nu poate fi anulată. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și Restaurantul a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 14 zile lucrătoare, incluzând și taxa de livrare inițială, achitată pentru livrarea Produselor, dacă este cazul. 

Restaurantul partener sau PapaDream poate anula o comanda dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil Restaurantului. În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată (in termen de 7 zile lucratoare).

PapaDream poate anula Comanda efectuata de către Utilizator, fără nicio notificare prealabilă  și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;

b) Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de PapaDream, în cazul plății online;

c) Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte;


 

5 RETURNAREA PRODUSELOR

 

În cazul în care produsul comandat nu corespunde celui livrat, din cauza unei erori din partea Restaurantului, aveți dreptul de a refuza primirea produsului, situație în care vă va fi restituită integral suma de bani pentru produsul lipsă.

În situația în care restaurantul asociat poate livra doar o parte a comenzii (întrucât unele produse sunt indisponibile), personalul trebuie să vă informeze despre aceasta ori să vă propună un înlocuitor pentru produsul lipsă. Aveți dreptul de a refuza o livrare parțială și de a obține rambursarea sumei achitate pentru respectiva comandă, în cazul efectuării unei plăți online, înainte de livrare. 

Nu suntem responsabili pentru livrarea greșită sau parțială a produselor comandate, din vina Restaurantelor partenere. În privința rambursării, aceasta va fi efectuată în mod direct de către PapaDream dacă plata s-a efectuat în numerar, la livrare. Astfel, contravaloarea va fi rambursată într-un cont IBAN pus la dispoziție de către dumneavoastră. Pentru a putea evalua gravitatea situației, va fi necesar să ne transmiteți dovada neconformității (poze, înregistrări video, etc.). 

Dacă un Utilizator dorește să proceseze un retur de produs deoarece nu se potrivește cu comanda efectuată prin platformă, acesta trebuie să furnizeze o fotografie a comenzii totale si o fotografie a bonului fiscal împreună cu o listă a produselor incorecte sau nelivrate, precum și alte dovezi privind caracterul inadecvat al produsului solicitat.

Clientul trebuie să verifice produsele livrate de către curier la adresa de livrare in momentul predarii.

În orice caz, decizia dacă un retur este valabil va fi în sarcina comerciantului. Astfel, Clientul trebuie să informeze PapaDream prin metodele puse la dispoziție de PapaDream în acest sens dacă intervine vreun conflict.

 

6 PRETUL SI PLATA

 

Înregistrarea și utilizarea Platformei este în totalitate gratuită pentru Clienți.

Toate prețurile listate de către Platforma PapaDream pentru Produsele Restaurantelor si Magazinelor Partenere reflectă prețul la momentul includerii în listă. PapaDream poate modifica prețurile Produselor prezentate pe Platformă, doar in funcție de informațiile primite de la Restaurantele Partenere. Prețurile includ taxele relevante de vânzare și taxele de livrare (vezi Cum Functioneaza). PapaDream își rezervă dreptul de a modifica produsele și serviciile disponibile spre vânzare pe Platformă și de a opri listarea restaurantelor, bunurilor și serviciilor.

Toate prețurile sunt în RON. TVA-ul este inclus.

Toate prețurile listate pe site pentru livrarea comenzii de către Restaurant sau de către un partener de livrare reflectă prețul Restaurantului și taxele terței părți partener de livrare. Aceste prețuri reflecta prețurile transmise de către Restaurante iar acestea sunt obligate sa ofere Utilizatorilor produsele la prețurile care au fost transmise pentru publicarea pe Platformă. În cazuri excepționale, în care prețul listat nu este cel actual, vă vom contacta pentru a vă informa cu privire la diferență și puteți lua decizia de a renunța la comandă. În cazul unui refuz din partea restaurantului cauzat de prețul produselor de pe Platforma, comanda se va anula, iar PapaDream va returna banii. În cazul în care Utilizatorul a efectuat plata online, rambursarea banilor se va efectua în contul din care a fost efectuată plata (termen de 14 zile).

Clientul trebuie doar să plătească pentru fiecare serviciu solicitat prin Platformă pentru utilizarea de către acesta pentru comandarea produselor și a comunica prin intermediul Platformei, precum și pentru serviciile de curierat. Suplimentar, pentru serviciile ce includ achiziționarea unui produs, Utilizatorul trebuie să plătească prețul respectivului produs. 

Prețul total al fiecărui serviciu trebuie să fie compus din pretul de transport, asa cum este afisat in aplicatie sau cum va fi ulterior calculat si comunicat fiecarui client (telefonic sau pe e-mail), vezi Cum Functioneaza, precum și, după caz, în cazurile în care un Utilizator solicită achiziția fizică a unui produs sau serviciu, prețul stabilit de fiecare comerciant, in cazul cumparaturilor sau pretul Produselor de la Restaurantul sau Magazinul Partener. PapaDream își rezervă dreptul de a modifica prețul de transport în funcție de distanța parcursă, in cazul livrarilor in afara Zonei Metropolitane Valcea (intervalul orar în care este îndeplinit serviciul și/sau volumul, cantitatea cumparaturilor, vezi Cum Functioneaza).

 

7 LIVRAREA

 

Restaurantele cu livrare proprie se ocupă de pregătirea comenzii, de livrarea comenzii dumneavoastră la locul solicitat, de livrarea acesteia în timpul confirmat și de informarea dacă există probabilitatea nerespectării timpului de livrare estimat. 

Durata livrării Comenzii furnizată de către Restaurant este aproximativă și poate varia în funcție de mai mulți factori (ex. disponibilitate livratori, condiții meteo, condiții de trafic, etc.). Comanda va fi livrată la adresa indicată de către dumneavoastră la momentul plasării comenzii. 

Dacă livrarea comenzii se realizează prin Restaurant sau prin partenerii săi de livrare, restaurantul poartă întreaga responsabilitate pentru livrarea comenzii în timp util. 

În cazul în care livrarea se realizează prin intermediul curierilor PapaDream vom depune toate eforturile să livrăm în timp util comanda. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice întârziere a livrării în cazul în care serviciul de livrare este influențat de factori care nu pot fi controlați de către PapaDream. (ex. trafic, condiții meteo, accidente, etc). 

În cazul întârzierii livrării, taxa de livrare nu va fi anulată și nu va fi plătită de către PapaDream. 

În conformitate cu clauza 6 de mai sus, prețurile aplicabile fiecărui serviciul vor fi cele publicate în Platformă, supuse caracteristicilor specifice menționate mai sus și aplicate automat în ultima etapă a procesului de comanda.

Totuși, prețurile produselor vândute în restaurante și/sau magazinele, prezentate pe Platforma PapaDream pot avea scop informativ. În orice caz, acestea corespund produselor vândute în restaurante și/sau magazine și sunt stabilite de restaurant/magazine. Clientul poate contacta Curierul PapaDream pentru a confirma prețul final al produselor comandate.

Utilizatorul presupune că, în orice caz, prețul unor produse se poate schimba în timp real în funcție de unitatea ce le vinde și de stocurile disponibile. Utilizatorul poate contacta PapaDream cu privire la orice informații despre comanda plasată.

Totuși dacă după livrare constatați produse lipsa sau neconforme va rugam sa ne contactați pe chatul sau feedback din aplicație, la adresa de e-mail:  office@papadream.ro sau telefonic la 0350915

 

8 LIMITAREA RASPUNDERII

 

PapaDream ia toate măsurile adecvate pentru a se asigura că informațiile disponibile pe website sunt corecte și fără erori. Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau omisiuni care ar putea apărea. Nu putem garanta că utilizarea Platformei va fi fără erori sau potrivit scopului în timp util. 

De asemenea, nu putem garanta întreaga funcționalitate, acuratețea și fiabilitatea Platformei și nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită în legătură cu îndeplinirea obiectivului sau corectitudinii. 

Răspunderea PapaDream pentru furnizarea produselor și serviciilor de pe Platformă este limitată la obligațiile impuse de normele legale aplicabile.

Right Image

Cea mai tare aplicatie de livrari la domiciliu

Acum iti poti comanda mancarea favorita direct la tine acasa cu cea mai tare aplicatie de livrari la domiciliu.